vakantiehuis : wandelen en fietsen

Uw vakantiehuis Brink en Bos heeft een uitstekende ligging om van daaruit fiets- en wandeltochten te ondernemen.  In de omgeving van Dwingeloo bevinden zich vele natuurgebieden waar u kunt fietsen en wandelen. Ook het fietsen en wandelen door het Drentse platteland met zijn vele esdorpen is de moeite waard.

Het Commissaris Cramerpad, aangelegd in 1964, slingert prachtig door het Nationaalpark het Dwingelderveld. Het was in die tijd één van de eerste vrij liggende fietspaden door een natuurgebied. Het pad dankt zijn naam aan de toenmalige Commissaris van de Koningin van Drenthe, de heer Cramer.

Wij hebben eigen gemaakte fiets en wandelroutes voor u beschikbaar. Ook fiets- en wandelroutes voor uw GPS apparaat hebben we beschikbaar, deze staan op gpsies.com  ze zijn daar te vinden door te zoeken op brinkenbos.

De grote, stille heide bestaat nog. Het Dwingelderveld is Drenthe in een notendop, met niet alleen heide maar ook bossen, jeneverbessen, grafheuvels, vennetjes en de echte Drentse esdorpen. Met prachtige wandelroutes. Meer…….

U kunt ook uw eigen fietstocht samenstellen via het knooppuntennetwerk. Kaarten van het knooppuntennetwerk zijn in ons vakantieverblijf aanwezig.

Kom naar het Dwinelderveld waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.